Search found 7 matches

by tomz
Tue Jan 17, 2023 5:48 am
Forum: Forum
Topic: BarCount Indicator and boundaries for new template
Replies: 1
Views: 29482

Re: BarCount Indicator and boundaries for new template

I found that I misspelled the indicator. It should be BarsCount not Barcount. When I run Bar:= BarCount(C)+1 I don't get an error.

Please address second question re added columns.
by tomz
Mon Jan 16, 2023 4:39 pm
Forum: Forum
Topic: BarCount Indicator and boundaries for new template
Replies: 1
Views: 29482

BarCount Indicator and boundaries for new template

I am creating an indicator for a template. I need to begin a calculation after a certain number of bars from the beginning of the data series (daily close) and then reset the bar count after certain conditions are met. I am getting an error code from this script: Bar:= BarCount+1; Error code CS0103 ...
by tomz
Sun May 09, 2021 2:46 pm
Forum: Forum
Topic: Edgerater add-on for HGSI
Replies: 1
Views: 11026

Edgerater add-on for HGSI

I can't find the Edgerater add-on for HGSI that you showed in the second video of your Edgerater for HGSI Users series. It's not listed on the HGSI add-ons page of their website. Please list where I can find it or post a link.
by tomz
Wed Jan 20, 2021 5:35 am
Forum: Forum
Topic: New indicator won't run in custom template
Replies: 4
Views: 14619

Re: New indicator won't run in custom template

That worked! Thanks
by tomz
Mon Jan 18, 2021 12:38 pm
Forum: Forum
Topic: New indicator won't run in custom template
Replies: 4
Views: 14619

Re: New indicator won't run in custom template

The ER editor won't let me use a period in the name. The error msg states that only alphanumerics and underscores are allowed.

I saved ATR2 as My_ATR2 and Scan_ATR2. Neither one puts out any data.
by tomz
Mon Jan 18, 2021 8:28 am
Forum: Forum
Topic: New indicator won't run in custom template
Replies: 4
Views: 14619

New indicator won't run in custom template

I am working on a custom template and have written a new indicator. The indicator compiles successfully and shows in My Scripts but it won't populate the output of my template. I created two new columns in my template, ran the ATR indicator in both and got output for each one. I then created a new i...
by tomz
Wed Jun 07, 2017 7:39 am
Forum: Forum
Topic: templates malfunction
Replies: 1
Views: 9750

templates malfunction

I had a hard drive failure on my laptop due to some bad sectors. The repair shop was able to recover all of my data. Now when I run an Edgerater template I either gets partial results or no output (worksheet with no data); for instance, when I run VPA signals on the DJI 30 I only get output for one ...